diumenge, 30 de maig del 2010

Non solum




Fitxa artística:

Actor:Sergi López, Direcció:Jorge Picó i Sergi López, Escenografia: Jordà Ferrer, Il·luminació:Lionel Spycher, Inspiració musical: Bernardo Sandoval, Cançó: L’home estàtic, de Pau Riba, Ajudanta de direcció: Helena Pla.

Sinopsi:

Recentment guardonat amb el Premi Internacional Terenci Moix d’Arts Escèniques i Premi Max al millor autor en català, torna a Barcelona aquest divertit monòleg que ha estat un èxit de públic i crítica incontestable.

Sol davant el públic, Sergi López, ens presenta aquesta comèdia existencial escrita i concebuda a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó.

Un punt de partida senzill: agafar el públic de la mà i portar-lo per territoris molt diferents, fer-lo riure, jugar amb les situacions. A partir d’aquí, un autèntic ball de personatges, perquè si bé Sergi López és un home sol, exprimeix al màxim la seva versatilitat com a actor per obsequiar-nos amb un repertori insòlit d’identitats. Són diversos personatges en una sola persona, o és un sol personatge amb diverses veus en el seu interior? En tot cas Sergi López es multiplica dalt de l’escenari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada